KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Szakértőink

Kedves Felhasználó!

A KalóriaBázis szakértői csapatának célja, hogy személyre szabottan tudjon segíteni diétádban, edzésedben, vagy bármilyen felmerülő egyedi kérdéssel kapcsolatban.

Szakértőink csak Prémium tagsággal érhetők el, kérdéseidet a szakértő nevére kattintva, vagy a Fórumot megnyitva teheted fel.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a felület nem helyettesít egy részletes, elemzéseken alapuló szaktanácsadást. A funkció célja az, hogy egyszerűbb kérdéseidet feltehesd egy hozzáértőnek. Szakértőink önkéntes alapon dolgoznak, kérjük ennek tudatában keresd meg őket.

Ha szeretnéd, hogy az adott szakértő belenézhessen a naplódba vedd fel kapcsolt felhasználóként (Eszközök/Kapcsolt felhasználók), majd jelezd számára ezt, hogy vissza tudja igazolni a kérést, így egyszerűen rálátást adhattok minden adatra. Utána a kapcsolatot meg lehet szüntetni.

Ha szeretnél te is az oldal szakértő csapatába tartozni, küldd el fényképes jelentkezésed a kaloriabazis@gmail.com címre csatolva önéletrajzod és végzettségedet igazoló okmányokat.
Tovább...

Szakmai képesítések: személyi edző, életmód és táplálkozási tanácsadó

Bemutatkozás: sokakkal ellentétben nekem sosem volt a gyermekkorom része a sport. Felnőttként kipróbáltam különböző csoportos órákat, de igazán egyik sem volt az én sportom. Néhány évvel ezelőtt elkezdtem edzőterembe járni, és szinte azonnal tudtam, hogy megtaláltam, amit sok évig kerestem, amely feltöltött és kikapcsol. Jó volt látni, amit a tükör mutatott hétről hétre. Ennek hatására az étkezésem is megreformáltam. 2018-ban neki vágtam a versenyzésnek. Majd ugyanazon év őszén beiratkoztam egy fitnesz iskolába.

A saját példámon keresztül szeretném megmutatni, hogy sosem késő elkezdeni az életmódváltást. A fejlődés és a változás a komfortzónán kívül kezdődik.
 

Fő szakterületem: életmódtanácsadás, étrendtervezés, edzéstervezés

Kinek tudok segíteni: akik változtatni szeretnének jelenlegi életvitelükön


Miben tudok segíteni: Ha kezdő és bizonytalan vagy. Ha a fogyás a cél, vagy ha vékony vagy és izmosodni szeretnél. Ha személyre szabott étkezési tervre és edzésre van szükséged, vagy csak szeretnél egészségesebben élni.


Hogyan tudok segíteni: étkezési naplód kiértékelése, étrend összeállítása, receptek, edzés terv összeállítása


Specialitásom: női testsúly kontroll


Kedvenc ételem:
palacsinta

Kedvenc sportom: testépítés, fitnesz


Hobbim: kirándulás, olvasás

Tovább...
 
Fő szakterületeim: betegségspecifikus diéták, allergiák, fogyókúra

Miben tudok segíteni: az életvitelhez ill. egészségi állapothoz igazodó diéta kialakításában, több fennálló betegség esetén az étrendi megszorítások összekombinálásában.

Hogyan tudok segíteni: étkezési napló kiértékelésével, helyes nyersanyagválogatás kialakításával, a panaszt okozó élelmiszerek helyettesítésével

Kedvenc ételem: reform hamburger 

Specialitásom: proteines-almás palacsinta

Hobbim: szauna, jóga, alakformálás, nyelvtanulás

Tovább...
Szakmai képesítések: Fitness Instruktor, Polar Cardio Tréner

Fő szakterületem: fitnesz termi kondicionálás, outdoor erő és állóképességi edzések, fogyás, pulzuskontroll, állóképesség, erőfejlesztés
Kiknek tudok segíteni: fogyni vágyók, elfoglalt üzletemberek, izmosodni vágyó vékony típusok, állóképességet fejleszteni kívánók, pulzus kontrollt használni kívánók

Miben tudok segíteni:
- Ha most kezded, és tapasztalatlan vagy
- Ha fogyni szeretnél, és sokat próbálkoztál, de nem sikerül
- Ha már vékony vagy, és fejlődni szeretnél
- Ha szeretnéd hatékonyabban csinálni azt, amit eddig csináltál
- Ha szeretnéd megérteni, hogy miért hízol, vagy miért fogysz
- Ha személyre szabott irányított edzésre és étkezésre van szükséged
- Ha próbálkozol, de úgy érzed nem történik semmi
- Ha szeretnéd nyomon követni a testösszetétel-változásod és a szerint fejlődni
- Ha érdekel a pulzuskontrolban lévő lehetőség, hogy a legfejlettebb technikát tudd használni

Hogyan tudok segíteni:
- Személyes állapot felmérés
- Személyes edzéstervezés
- Étkezési naplód kiértékelése, nyomon követése
- Edzéshez illesztett étkezés
- Edzések vezetése
- Pulzuskontroll a teljes edzésterved időszaka alatt

Specialitásom: 
- Testösszetétel elemzés alapján végzett irányított fogyás vagy tömegnövelés
- Pulzuskontrollal végezett nyomon követett fejlődés
Tovább...
Bemutatkozás: Korábban volt egy sport sérülésem, ami miatt elég hosszan kellett gyógytornára járnom. Eközben fedeztem fel, hogy ez egy olyan terület ahol foglalkozhatok emberekkel, segíthetek nekik és még ráadásul az igényes mozgást is megszerettethetem velük. Így elvégeztem a Semmelweis Egyetemen a gyógytornász képzést és azóta ezzel foglalkozom.

Fő szakterületem: A mozgásszervi problémák esetén hogyan lehet fájdalom mentesen visszaszerezni a mozgás élményét.

Kiknek tudok segíteni: Leggyakrabban idősekkel és felnőttekkel foglalkozom, de fiatalokkal is dolgoztam együtt munkám során, így igyekszem mindenki igényeinek megfelelni.

Miben tudok segíteni: Abban tudok nektek segíteni, hogyan lehet a gyakorlatokat megfelelően és a leghatékonyabban kivitelezni. Illetve ha bármilyen mozgásszervi problémátok (ízületi vagy izomfájdalom, korábbi sérülés, stb.), vagy olyan egészségügyi problémátok van, ami úgy érzitek akadályoz titeket a mozgásban - és ezáltal a fogyásban is - akkor tudok olyan mozgástípust ajánlani, valamint olyan gyakorlatsort összeállítani, amivel fájdalommentesen indulhattok el a céljaitok felé.

Hogyan tudok segíteni: Tudok tanácsot adni edzéssel és különböző mozgástípusokkal kapcsolatban, edzéstervet, gyakorlatsorokat személyre szabottan összeállítani, az edzést kiértékelni és annak megfelelően változtatni rajta.

Kedvenc ételem: grillcsirke, görögsalátával

Specialitásom: alacsony kalóriás sütemények (imádok kísérletezni a konyhában)

Kedvenc sportom: floorball örök szerelmem, de a sérülésem óta aquafitness, aquastep

Hobbim: különböző mozgástípusok és edzőtermek tesztelése
Tovább...

Végzettségem: Életmód- és táplálkozási-tanácsadó, Természetgyógyász reflexológus, fitnesz és testépítés sportoktató

Bemutatkozás: 36 évesen, két kis gyermek anyukájaként döntöttem úgy egyik napról a másikra, hogy megváltoztatom az életmódomat. Így fogytam le közel 20 kilót és lett olyan testem, amilyen még 20 éves koromban sem volt! ww.mozduljanyu.hu

Fő szakterületem: életmódváltás, egészségmegőrzés, prevenció

Kiknek tudok segíteni: mindenkinek, aki valóban változtatni szeretne, hiszen én csak az irányt mutatom meg, de minden más a te feladatod lesz.

Ebben tudok segíteni: Megtanítalak táplálkozni, hogy soha többé ne kelljen fogyókúráznod. Megtanítom neked, hogy mi a különbség az étkezés és a táplálkozás között. Megtanítom neked, hogy mi a különbség a fogyókúra és az életmódváltás között.

Hogyan tudok segíteni: Írj nekem a fórumon, igyekszem mielőbb megválaszolni, de rengeteg információt találsz a weboldalamon is.http://mozduljanyu.hu

Mottóm: Élj élhető életmódot!

Kedvenc ételem: Cézár saláta és minden, ami süti, csoki, nasi

Kedvenc sportom: jóga, TRX, ketlebell, tabata, kocogás, túrázás

Hobbim: Ha a munkád a hobbid, akkor sosem érzed úgy, hogy dolgozol.

Tovább...
Bemutatkozás: A népegészségügyi területen folytatott tanulmányaim során is már főként az élelmezéssel, táplálkozással kapcsolatos tantárgyak kötötték le a figyelmemet, ezért a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának és a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karának közös mesterképzésre jelentkeztem, ahol tanulmányaim során betekintést nyertem az élelmiszerek világába (áruismeret, kémia, biokémia, mikrobiológia), az ételkészítési eljárásokba, technológiákba és az egyes betegségekben ajánlott táplálkozási előírásokba is.

Fő szakterületem: egészséges életmód

Miben tudok segíteni: Főként az egészséges életmódra való törekvés, és az egészség megőrzésével kapcsolatban tudok táplálkozásbeli tanácsokkal szolgálni, de szívesen segítek már fennálló problémák enyhítésében is. 

Hogyan tudok segíteni: táplálkozási tanácsadás, étrend értékelés

Kedvenc ételem: gyros, görögsaláta, lasagne, tonhalas tésztasaláta

Specialitásom: tejszínes csirke, kenyérlángos

Kedvenc sportom: biciklizés

Hobbim: olvasás, főzés, kirándulás
Tovább...
Végzettségem: személyi edző, aerobik oktató, funkcionális tréner, gerincterapeuta

Szakmai tapasztalat: 10 év

Bemutatkozás: Amatőr sportolóként rá voltam kényszerítve a helyes táplálkozásra és a mozgásra, és hamar beláttam a megszámlálhatatlan előnyét ennek az életmódnak. Az egészséges életmód lett a hobbim és a hivatásom is, és szeretném, ha minél több ember megtapasztalhatná, milyen az, amikor a leghatékonyabban működik a teste.

Fő szakterületem: súlycsökkentés, állóképességi edzés, gerincproblémák.

Kiknek tudok segíteni: 14 éves kor felett bárkit várok szeretettel.

Miben tudok segíteni: súlycsökkentés, gerincbántalmak kezelése, állóképesség, erőállóképesség fejlesztése, sportágspecifikus edzések, versenyfelkészítés, sérülés utáni rehabilitáció.

Hogyan tudok segíteni: életmód tanácsadás, fizikai állapotfelmérés, edzésterv és étrend készítés.

Kedvenc ételem: fagylalt minden mennyiségben.

Specialitásom: serpenyős zöldségételek, csirkemell minden variációban.

Kedvenc sportom: labdarúgás és minden, ahol labda előfordul.

Hobbim: pszichológia.
Tovább...
ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2