Bemutatkozás: A népegészségügyi területen folytatott tanulmányaim során is már főként az élelmezéssel, táplálkozással kapcsolatos tantárgyak kötötték le a figyelmemet, ezért a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának és a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karának közös mesterképzésre jelentkeztem, ahol tanulmányaim során betekintést nyertem az élelmiszerek világába (áruismeret, kémia, biokémia, mikrobiológia), az ételkészítési eljárásokba, technológiákba és az egyes betegségekben ajánlott táplálkozási előírásokba is.
Fő szakterületem: egészséges életmód
Miben tudok segíteni: Főként az egészséges életmódra való törekvés, és az egészség megőrzésével kapcsolatban tudok táplálkozásbeli tanácsokkal szolgálni, de szívesen segítek már fennálló problémák enyhítésében is.
Hogyan tudok segíteni: táplálkozási tanácsadás, étrend értékelés
Kedvenc ételem: gyros, görögsaláta, lasagne, tonhalas tésztasaláta
Specialitásom: tejszínes csirke, kenyérlángos
Kedvenc sportom: biciklizés
Hobbim: olvasás, főzés, kirándulás