KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
PRÉMIUM AKCIÓ

Az érdeklődésre való tekintettel január 30. éjfélig meghosszabbítottuk akciónkat, addig a megújult éves Prémium csomagjainkat féláron adjuk! Prémium vásárlás infomáció itt!

MEGÚJULT PRÉMIUM CSOMAG!
A helyzet, amire megoldást kerestünk: szeretnénk a fejlesztések ütemét felgyorsítani és ehhez új programozói erőforrást bevetni.
Ennek eszközeként most a Prémium csomagokat fejlesztettük, hogy azokban is legyenek valódi pluszt nyújtó funkciók.
Áraink eddig eléggé alul voltak árazva a magyar piachoz képest (viszonyításképp az átlagos ára egy internetes prémium web szolgáltatásnak 16.666 Ft / év). Az új csomagunk magasabb alap árat kapott, de az akciós árat úgy alakítottuk,hogy minél szélesebb kör számára elérhető legyen, azaz akciósan most a régi csomag áráért vásárolható két új funkcióval (4500 Ft). Az új funkciókról bővebben:

Okos Beszédfelismerő (csak androidos telefonnal működik)
TELJES LEÍRÁS

Kalória Szimulátor (az appban, chrome és firefox böngészőkben működik)
BEMUTATÓ VIDEÓ



PRO CSOMAG

Látható, hogy vannak köztetek jó páran, akik szívesen támogatnák az oldalt a szélesebb körre árazott csomagon felül.
Számukra készült el a Pro csomag. Kézenfekvő lett volna minden új funkciót ebbe a Pro csomagba pakolni, így sokkal vonzóbbá tenni, de nem éreztem jó iránynak, hogy ez esetben a normál csomagot vásárlókban esetleges hiányérzet keletkezzen, holott én azt szeretném, hogy az is minél szuperebb legyen és minden támogató maximálisan elégedett legyen.
Ez az oka annak, hogy minden kész új funkciót a normálba pakoltam.
Mit tud akkor pontosan a Pro csomag?
A Pro csomag a kedvenc gyorsgombokat látja el szupererővel. Eddig is volt igény több gyorsgombra, azonban a régi megoldással a nagyon sok gombon már nehéz lenne kiigazodni. A Pro csomag erre nyújt átlátható megoldást mivel teljes mértékben testre szabhatod a saját felületedet. Beállíthatod hány gombot szeretnél látni (max 70 db) és az egyes gombok milyen színűek legyenek. És az igazán játékos és kreatív megoldás ezután jön: ha ugyanazt az ételt rakod szomszédos gombokra (alá, fölé, stb), akkor a gombokat összeolvasztja egy nagy gombbá, így teljesen egyedi méretű, színű és formájú gombokat készíthetsz szórakoztató és kreatív módon a kedvenc ételeidhez! 
BEMUTATÓ VIDEÓ


MEGLÉVŐ PRÉMIUM ELŐFIZETÉSEK

MINDEN JELENLEGI PRÉMIUM ELŐFIZETÉST INGYENESEN A PRÉMIUM PRO CSOMAGRA VÁLTUNK ÁT!
Ha meglévő Pro csomagra vásárolsz normál prémiumot, ekkor a Pro lejártáig a Pro fog működni, utána a normál csomagod.
Ha meglévő normálra vásárolsz Pro-t, akkor az addigi előfizetésed átalakul Pro csomaggá.

Az új funkciókban még lehetnek hibák, ha ilyennel találkoztok, kérjük visszajelzésetekkel segítsetek a javításban (info@kaloriabazis.hu).

A csomagok tartalmának változtatási jogát fenntartjuk. Meglévő funkciót nem veszünk el egy csomagból. Nem tervezzük, de lehet bizonyos funkciókat alacsonyabb, vagy ingyenes csomagba fogunk mozgatni (véglegesen vagy időszakosan), hogy megtaláljuk a legjobb kialakítást.

Köszönettel,
Magyar Máté
kaloriabazis.hu

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2