KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Kedves Felhasználók!

Örömmel jelenthetjük, hogy ismét elkészült pár új fejlesztés. Szokás szerint, ha valami hibát, furcsaságot tapasztaltok, akkor legtöbb esetben a Control-F5 kombináció megnyomása megoldja a problémát. Ha nem, akkor a megoldás az, hogy a gyorsítótárat ki kell törölni: Firefox és Chrome alatt: Ctrl-Shift-Delete, majd a felugró ablakban csak a Gyorsítótár (angolul Cache) legyen bepipálva, majd OK. Jelentkezz be újra, remélhetőleg a probléma megszűnt.

Az újabb fejlesztések a következők:

  • Elkészült egy újabb funkció, mellyel az étkezéseket külön csoportokba oszthatjátok (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora és külön a nassolás kategória). Igy külön láthatjátok, hogy mennyi ment le reggelire, ebédre, stb. Ha az egeret az összegzősorok fölé viszitek, akkor láthatjátok azok tápanyagtartalmát is (ugyanúgy, mint a többi sornál). Ha valaki nem akar a csoportosítással szöszölni, akkor használhatja továbbra is ugyanúgy a rendszert mint eddig, ehhez egyszerűen hagyja a Mikor mezőt úgy ahogy van, azaz a "Mindegy" opción.
  • Egy másik, régóta igényelt fejlesztés is elkészült. Mindenki ismeri azt a megmagyarázhatatlan jelenséget, amikor egy kocka elfogyasztott csokiból "véletlenül" kettő lesz. Mostantól lehetőség van a megevett ételek mennyiségének utólagos módosítására. Ehhez csak kattintsatok az adott sorra és a felugró ablakban javítsátok az értéket. Azoknak akik billentyűzetről szeretnek dolgozni a felugró ablakban egyből átírhatják az értéket (eleve ki van jelölve), majd Enter megnyomására rögzül is a változás. A felugró ablakban azt is módosíthatjátok, hogy az adott étel melyik étkezéshez tartozik.
  • A felvitt recepteknél is történt egy apró fejlesztés: mostantól a leggyakoribb alapegység súlyát is tudjátok utólag módosítani.
  • Ha a napi keret 1000 kcal alá csökken (vagy eleve úgy állítottátok be), akkor egy üzenet jelenik meg a Napi keret dobozban, ami felhívja a figyelmet a koplalás veszélyeire.
  • Az adatbázis kímélése érdekében beiktattunk még egy-két változást ami remélhetőleg nem fogja a használatot nehezíteni. Innentől csak akkor keres a kereső, ha legalább 3 betűt beírtatok. Üresen hagyott keresőablak esetén ha lenyitjátok a lefelenyilat akkor nem a teljes adatbázis jelenik meg, hanem csak a saját és a kedvenc ételeitek listája. Reméljük ez nagyban csökkenti majd az adatbázis terheltségét és így kevesebb leállást, lassulást fogtok tapasztalni.

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2