KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Kedves felhasználók!
 
Örömmel jelenthetjük, hogy az oldalon számolt összes fogyás a mai napon elérte a 100.000 kg-ot! Szemléltetésképpen a fenti képen láthatjátok hogyan nézne ki 100 tonna zsír hagyományos 250 grammos kockazsírokból összerakva.
Ez a ti kitartásotok eredménye, az odafigyelt táplálkozás hatékonyságának bizonyítéka!
 
 
Egy-két adat az oldallal kapcsolatban:
A kaloriabazis.hu 15 hónappal ezelőtt, 2012 júniusában indult. Azóta kb 100.000 fogyni vágyó felhasználó csatlakozott. Jelenleg átlagosan napi 7000 egyedi felhasználó keresi fel az oldalt, amiből 3-4000 fő használja rendszeresen. Sokan csak kíváncsiságból regisztrálnak. Sajnos sokan hamar feladják, a táplálkozás nyilvántartása elsőre ijesztő lehet. Ha nem egyből úgy és olyan ütemben alakulnak a dolgok ahogy elképzeltük, nagy a csábítás hogy ne folytassuk. A fórum Sikeresen lefogytam! c. topikjában viszont rengeteg lelkesítő beszámolót olvashattok azoktól, akik végigjárták a kemény utat és elérték céljukat.
 
 
Pár szó közeli terveinkről:
  • Jelenleg a hatalmasra duzzadt adatbázis adatainak javítására, letisztítására dolgozunk ki egy módszert, mivel mi magunk azt már képtelenek vagyunk kordában tartani. A cél az "Ellenőrzött ételek" körének bővítése, javítása, a duplikációk kiszűrése. Ehhez szükségünk lesz közületek olyan tagokra akik szívesen segítenének ebben és admin jogosultságuk révén hozzájárulnának a rendrakáshoz. De erről majd később.
  • Hamarosan elkészül a kapcsolt felhasználókkal kapcsolatos fejlesztés mely azokban a családokban lesz nagy segítség ahol egy gépről többen használják az oldalt (nem kell majd mindig kilépni és átlépni a másik fiókjába), illetve azoknak akik több "ügyfelük" táplálkozását, sportolását kísérik figyelemmel (személyi edzők, orvosok, dietetikusok, életmód tanácsadók).
  • Végül a facebookos felhasználók készüljenek arra, hogy a facebookos regisztráció/bejelentkezés hamarosan megszűnik. Sajnos tévút volt, sokkal több kényelmetlenséget okoz, mint könnyebbséget. Természetesen a már regisztrált felhasználók adatai nem fognak törlődni, csak át kell majd alakítani őket hagyományos regisztrációra.
  • Itt jegyezném meg, hogy külön hálás vagyok, hogy nem érte az oldalt komolyabb szemrehányáshullám a közelmúltban elhelyezett reklámcsík miatt. Akik még nem tudnák: kényszerhelyzetben voltunk a megnövekedett szerverköltségek miatt. A reklám csak addig lesz kint, míg jobb és számotokra is hasznosabb megoldást nem sikerül találnunk.
 
 
Összegezve:
Köszönet az eddigi kitartásotokért. Köszönet a közösbe ajánlott ételekért, receptekért, hozzászólásokért. Köszönet azoknak akik a fórumon segítséget nyújtanak másoknak (Bojtika! :)) Reméljük, hogy a jövőben sikerül még hasznosabbá tennünk az oldalt, nektek pedig még több felesleges kilótól megszabadulnotok és hogy a következő hasonló helyzetjelentést 1.000.000 kg elégetett zsír apropóján írhatjuk :)!

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2