KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
A kaloriabazis.hu egy 7 éve működő oldal, közel 600.000 regisztrált felhasználóval. Az oldal webview megjelenítéssel a Google Playen is elérhető. Alapvetően nem a profitszerzés a vállalkozás fő célja, hanem a minél hasznosabb működés, ami teljesen érthetetlennek tűnhet, de mégis ez van :). Az viszont tény, hogy most, egy álláshirdetés feladása közben ez nem könnyíti meg a dolgunkat, mivel nem tudunk nagyon vonzó nagyvállalatai szintű juttatással csábítani, de egyébként is inkább olyanokat keresünk akiknek nem csak a pénz tényező számít.

Alapvetően kétféle pozícióra van a legnagyobb igény:
1. egyedi projektekre, amiknél elég egy szűkebb terület ismerete
2. egy átfogóbb tanácsadói jellegű, manageri munka kevesebb óraszámban. Általános kihívás számunkra, hogy sok olyan területen is kellene fejleszteni, amik számunkra sem ismertek még, ezért ha van átfogó képed arról, hogy bizonyos funkciókat milyen technológiával lehet megcsinálni, illetve jó vagy ezek kinyomozásában, ez ennél a munkánál a legfontosabb szempont.

Fizetés: órabér alapon 2500-4500 Ft között (függően a választott projekttől, azaz kezdve onnan, hogy csak színkódokat kell átírni, a komolyabb feladatokig).

Időbeosztás: távmunkában heti 10-40 óra közt (szintén projekt függő). Emailben/telefonon/discordon átbeszéljük az adott munkát, Trelloban nyomon követjük.

A konkrét aktuális munkákat itt találod a "Munkalehetőség" oszlopban:
Trello - KalóriaBázis fejlődés
Ez egy nyilvános tábla amihez bárki hozzászólhat, de természetesen van egy "belső" privát táblánk is ami ennél azért részletesebb.

Alapvetően hosszútávú munkakapcsolatot keresünk, de az első feladat egy könnyebben leválasztható funkció lenne. Ha az jól sül el, akkor mindketten eldöntjük, hogy szeretnének- e ezt folytatni. Sokféle, több területet érintő munka van, mondhatni a jelenlegi programozói kapacitásunk 10-szeresére lenne szükség. Mégis kiemelném, hogy nálunk alapelv, hogy nem stresszelünk, minden munkát tőlünk telhető korrekt módon, de nem széthajszolva végzünk. A munka fontos, de az életünk fontosabb. :) Ez lehet, hogy a modern üzleti felfogás szerint piacképtelen gondolkodás, de én mégis csak így tudom és szeretem végezni a munkát. Abban hiszek hogy jó végtermék is csak úgy születhet, hogyha az alkotási folyamat is jó állapotban zajlik.

Feltételek:
  • PHP (minden feladathoz)
  • MySQL (legtöbb feladathoz)
  • Precizitás, megbízhatóság
  • Tiszta, nyílt kommunikáció: azaz segítsd a közös munkát azzal, hogy mindig tudjuk hogy állsz és mikorra és mire számíthatunk tőled. Ha bármi akadály felmerül, akkor ne habozz kérdezni, jelezni. Tudd megbecsülni előre a munkád, mivel az idő mindig egy fontos tényező. Értékeljük ha magad is javasolsz másféle megközelítést, amit jobbnak látsz, akár az alapokat tekintve is! Fontos egymás tisztelete, valljuk, hogy a bölcs nem az aki mindent tud, hanem aki látja, hogy mennyi mindent nem tud. :)


Előny, de nem elvárás (ha van bármelyikben tapasztatod, erre a jelentkezésedben mindenképpen térj ki)
  • Android és ios webview tapasztalat
  • Webshop tapasztalat (tervezünk saját webshopot indítani)
  • Verziókövető rendszerek (GIT vagy SVN) alapos ismerete és segítség számunkra ennek bevezetésében
  • Adsense, tag manager tapasztalat
  • Google fit szinkronizáció (rövid távú cél, hogy a sportolási adatokat szinkronizálni lehessen)
  • SEO tapasztalat
  • Javascript (több modulunk javascriptben van programozva)
  • C++, vagy C# tapasztalat
  • Unity tapasztalat (kalóriabázishoz nem kapcsolódik, de egy másik projektünk miatt ez is előny)


Jelentkezésedet fényképes szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel, projekt megjelöléssel az info@kaloriabazis.hu címre várjuk.

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2