KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Kedves Felhasználók! 
 
Kiraktunk pár kisebb fejlesztést, ezek a következők: 
 
  • Saját mérőszámok. A funkció révén lehetőség lesz jóval töb mérőszám közül választani, ezek változását a grafikonon követni. A különböző izomcsoportok mellett most már nyilvántartható a vércukorszint, a vérnyomás, a pulzus. A kiválasztható mérőszámok listáját az igények alapján folyamatosan bővítjük.
  • Újraeszem funkció. Az eddigi "Ma is ezt ettem" funkció került kicsit átalakításra, így most már a mai nap elfogyasztott ételeket is lehet egy kattintással újraenni, nem csak a régebben rögzítetteket.
  • Kereső. A kereső működésében is változtattunk egy picit, most már gépelés és "backspace"-elés közben bármikor Entert üthettek, hogy frissüljenek a találatok (ezelőtt gyakran a legutóbbi keresés eredményét adta ki, ami elég zavaró volt).

Ha bármilyen problémát tapasztaltok, frissítsétek az oldalt a Control-F5 billentyűkombinációval. A frissítés után még előfordulhatnak hibák egy ideig, ezek kijavításán dolgozunk, türelmeteket kérjük.
 
Véleményt, visszajelzést a kaloriabazis@gmail.com címre küldhettek.

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2