KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Kedves Felhasználók!

Véget ért a KalóriaBázis fejlesztési kampánya, a végeredmény 3522/5000 dollár, azaz a megcélzott összeg 70%-át sikerült összegyűjteni, 260 támogatótól. Úgy gondolom a sikertelenség ellenére ez mindenképpen nagyszerű dolog. Voltak már nagyobb összegű magyar kampányok, azonban arról nincs tudomásom, hogy lett volna még egy közösségi finanszírozású magyar kampány, ami nem nemzetközi, hanem kizárólag magyar támogatóktól (!) tudott ennyi pénzt összegyűjteni (ha valaki tud ilyenről, írja meg kommentben). A cél az volt, hogy kiderüljön, lehetséges-e kizárólag közösségi támogatással fenntartani egy magasabb szintű fejlesztési ütemet. Ami kiderült számomra: hogy egyrészt nem, másrészt viszont mégis hatalmas igény van rá. Az elképzelt tervekről, a teljes munkaidős programozó elképzelésről tehát nem mondok le, ami azt illeti már folyamatban van a megvalósítás.
Hogyan lehet mégis hosszútávon finanszírozni mindezt anélkül, hogy az oldal funkcionalitása látná kárát? Együttműködést kezdtünk egy új marketing céggel, velük próbáljuk megtalálni az oldal tartalmához igazodó hirdetési lehetőségeket, szponzorokat. Ez sajnos nem képzelhető el anélkül, hogy eggyel több reklámfelületet kelljen létrehozni - és még így is csak a minimális hirdetési felület lesz nálunk ahhoz, hogy a hirdetők egyáltalán szóba álljanak velünk. Azok számára akiket ez zavar, tervezünk egy prémium fiók előfizetési lehetőséget, ami az ingyenes fiókhoz képest reklámmentességet és kisebb plusz funkciókat fog tartalmazni (tehát nem vonunk el meglévő funkcionalitást). Azt gondolom ezen változások bevezetése az átlagos felhasználói élmény kis kompromisszumával jár ugyan, viszont lehetőséget teremt a fejlesztésekre. Remélem ez mindenki számára érthető és elfogadható.

Végezetül szeretném a támogatóknak egy kis gesztussal megköszönni a hozzájárulásukat. Kérem, akik támogatták az oldalt, továbbítsák nekem a kaloriabazis@gmail.com címre az indiegogos visszaigazoló emailjüket (átutalás esetén a válaszlevelemet) beleírva a felhasználónevüket, így automatikusan prémium fiók státuszt kapnak a funkció bevezetésekor.

Köszönettel,
Máté
kaloriabazis.hu

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2