KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
2020-12-31.

Évértékelés

búcsú 2020-tól

Nem mondom, hogy szomorkodva de közben elbúcsúznék a 2020-as évtől is egy értékelés formájában. Hát igen, sok szempontból különleges év volt, de most fókuszálnék az oldalt érintő eseményekre. A tavaly januári Prémium vásárlásaitok lehetővé tették, hogy bővítsük a programozói kapacitásunkat, ezúton köszönöm mindenkinek aki támogatott minket, ez hatalmas segítség volt!!!

ESEMÉNYEK
Márciusban sikerült végre jól megcsinálunk az addig hektikusan működő vonalkódolvasót, örömömben kapott is egy zöld pipa ikonocskát, ami azóta is látható volt, de ezennel leszedem :). Bevezettük a Prémium próbahét funkciót, ami a  hűséges felhasználók számára egy biztos elérhető árat garantál és a mi Google Play értékelésünkre is hatásos volt. Augusztusban váratlanul ért minket az adatbázis lassulása, aminek nyomozása és megoldása hónapokig eltartott és végül egy jelentős szerverbővítés lett a megoldás. Időközben elkészült az iOS verzió. Lelkiekben megkönnyeztem amikor az első olyan posztot láttam ami alá nem jött az évek óta kötelezően érkező "mikor lesz iOS verzió" komment. Közben felmértük az igényeket a szakaszos böjt modulhoz.

Nagyon sokat dolgoztunk/dolgozunk egy webshop kialakításán aminél fő szempontunk, hogy olyan minőségi termékeket és olyan áron tudjunk kínálni, ami elnyeri a tetszéseteket, nekünk pedig új lehetőséget ad a további bővülésre. Ezt már őszre terveztük, de igazán jóra szeretnénk megcsinálni, amihez még idő kell.

Évekre visszanyúló folyamatos munkánk, hogy a fejlesztések mellett próbáljuk az oldalt vizuális szempontból is kellemesebbé tenni, ennek első szakaszát már holnap látni fogjátok. Ezzel kapcsolatos, hogy kiemelt célunk, hogy a híroldal a mai elvárásoknak legyen megfelelő és ezt hasznos és érdekes tartalommal töltsük meg.

FACEBOOK CSOPORT
Útjára indult KalóriaBázis - Számoljunk Egymással FB csoportunk, ahol egészen aktív élet zajlik. A tagok egymás közti beszélgetése mellett én is sok kérdést vetek fel arról, hogy milyen fejlesztést és hogyan lenne érdemes megvalósítani.

ELISMERÉSEK
Idén jelöltek minket a HáziPatika egészséghős címére. Elnyertük a 21 Nő az egészségügyért alapítvány szakmai elismerő Védjegyét, melynek kapcsán ez az interjú készült, az Adat életet ment alapítvány pedig ezt az interjút készítette velünk:


PLUSZ EGY SZTORI
És végül megosztanék egy igazán-le-a-kalappal történetet.  Egyik felhasználó megkeresett azzal, hogy lehetősége adódott arra, hogy saját pénzéből támogassa az oldal fejlesztését! Ezúton ismételten köszönöm neki ezt a szuper gesztust, melynek eredményeképp megvalósulhatott a TÖBBFÉLE RECEPT MENNYISÉG a receptszerkesztő oldalon és az IDÉZŐJELES KERESÉS fejlesztésünk. Ez lehetővé teszi a konkrét szavakra szűrést a keresőben. Azaz ha beírjátok, hogy "író", akkor nem jön a "bíró"! Ezzel a zseniális szóviccel búcsúzok és hamarosan jelentkezek az Újévből!

További sikeres sikersztorigyártást kívánva,
Máté
kaloriabazis.hu

 

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2